Dziecie Chaosu

Temat: księgowość organizacji
...publicznego uprawniona do otrzymywania 1% podatku za 2008 rok, 0000016549 REGIONALNA IZBA GOSPODARCZA W PRZEMYŚLU PRZEMYŚL 0000207331 POLSKA IZBA REHABILITACJI I PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ USTROŃ 0000057334 KOSZALIŃSKA IZBA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA KOSZALIN 0000111616 IZBA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA W TARNOWIE TARNÓW 0000199515 FUNDACJA "WOJTUSIOWA IZBA" JABŁOWO 0000213197 "LUBELSKA IZBA ROLNICZA" LUBLIN 0000213974 POLSKA IZBA PRODUKTU REGIONALNEGO I LOKALNEGO WARSZAWA zgłupiałem nie wiem co o tym sądzić
Źródło: punkty-apteczne.pl/viewtopic.php?t=70



Temat: [Chorzów-WPKiW] Koncerty, imprezy, inne
...spróbować w ramach trwającego dwa dni "Jarmarku produktów Tradycyjnych", podczas którego odbędzie się VIII edycja konkursu "Nasze kulinarne dziedzictwo – smaki regionów", na najlepszy regionalny i lokalny produkt żywnościowy oraz danie i potrawę regionalną i lokalna. Organizatorem centralnym Konkursu, odbywającego się pod Patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałków Województw, jest Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wspólnie ze Związkiem Województw RP. Partnerem merytorycznym i organizacyjnym jest Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego oraz Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Częstochowie. Organizatorzy Jarmarku zadbali o to, by impreza była ucztą nie tylko dla podniebienia, ale i dla ducha. Podczas konkursowych zmagań na scenie wystąpią m.in. kabaret "Rak", Mirosław Szołtysek i...
Źródło: forum.gkw24.pl/viewtopic.php?t=2468


Temat: [Śląskie] Produkty regionalne
Oblaty będą reprezentowały Śląsk Magdalena Warchala2007-09-09, ostatnia aktualizacja 2007-09-09 18:51 Śląskie oblaty i drobne ciasteczka cieszyńskie będą reprezentować nasz region w finale ogólnopolskiego konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo". Już po raz siódmy organizuje go Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, starając się w ten sposób promować tradycyjną polską kuchnię. W sobotę w Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku w Chorzowie odbyły się śląskie eliminacje konkursu. Jurorzy najwyżej ocenili wypieczone przez Janusza Zygmunta z Pszczyny oblaty. - To rodzaj wafelków, które chrupali kiedyś starsi i młodsi, odpowiednik dawnych chipsów. Robi się je ze zmieszanych w odpowiednich proporcjach...
Źródło: forum.gkw24.pl/viewtopic.php?t=1035


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • przykominku.pev.pl